Общо обяви в сайта: 1128

Общо потребители на сайта: 26667

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

Добави Oбява

Студент облиза пода на тоалетната, за да докаже нейната чистота

23 януари 2015

Студент в един от техническите университети китайската провинция Съчуан толкова добре бил измил пода на тоалетната в стаята си в общежитието, че когато представител на военната катедра дошъл  да провери работата му,  младият мъж облизал плочките на пода за да покаже колко е чисто. Шокиращи снимки на този акт бяха разпръснати по интернет, според Tribun News.
„Когато се върна, искам да видя на пода беше толкова чист, че на него да може да се яде,“ – каза сержантът Chai Peng, които съблюдавал за хигиената и дисциплината в  китайския университет.
Впрочем, когато сержанта дошъл да провери резултатите от този студентски труд не останал доволен. Сержантът започнал силно да се възмущава  и поискал повторение на почистването.
В отговор студента Ho Ляо казал, че той няма съмнения относно работата си. Желаещ да го докаже на сержанта, младият мъж облизал пода и самата тоалетната в хостела. Инцидентът бил заснет от камера. Тези кадри са публикувани много от световните медии.
Строгата дисциплина не е нещо необичайно в китайските университети и колежи. Много често за чистотата в общежитията съблюдават военни на които студентите трябва да се подчиняват.

Добавена на от: avanta

Етикети:

443 Общо преглеждания, 1 за днес

  

Сходни новини

Реклама

Вашият коментар